CRAZYFISH.NL

Wij importeren en distribueren Crazy Fish die wij verdelen naar de Hengelsportzaken binnen Nederland. Crazyfish.nl heeft ervaren vissers in haar pro-staff team die alle producten met een kritisch oogpunt testen.

Crazy Fish is met name onder street fishers razend populair en dat is niet voor niets! Van kunstaas voorzien van diverse geur- en smaakstoffen, bijpassende loodconstructies en prachtige hengels tot vlijmscherpe haken: Crazy Fish heeft alles wat de street fisher nodig heeft. De geur is meegegoten met de shads zodat de geur behouden blijft ook na gebruik. Ieder model softbait heeft iets aparts en kan je gebruiken voor verschillende technieken.

STREETFISHING

Crazy Fish is sinds jaar en dag een gevestigd merk binnen de roofviswereld, en dan met name de Streetfish wereld. Als u aan Streetfishing denkt, dan kan het niet anders of u heeft van ons gehoord. De producten van Crazy Fish staan erg goed aangeschreven, en hebben dit keer op keer bewezen. Zowel in wedstrijden, als met regulier vissen. Iedereen kan met Crazy Fish uit de voeten. De producten zijn stuk voor stuk erg vriendelijk in gebruik, en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De instap begint al erg laag waardoor het heel interessant is voor zowel de beginnende als de gevorderde roofvissers. Voor elke situatie heeft Crazy Fish wel een product beschikbaar.

Pro-staffer - Mike Karstens

Pro-staffer - Wesley Miedema