CRAZY FISH INSPIRE

Crazy Fish Inspire is een goede keuze voor nieuwkomers die beginnen met het gebruik van een micro-jig ultra light vissen, maar ook voor ervaren vissers. Het is gemaakt in de traditie van het vissen met micro-jiggen en biedt de visser een optimale micro-jig ervarring.

Gemaakt met Mitsubishi Rayon 30T carbon fiber, geeft deze hengel optimale controle over het kunstaas, en is het mogelijk om voor alle verfijnde technieken in te zetten. Met deze hengel voel je de meest minimale aanbeet, waardoor je razendsnel de haak kunt zetten. De Inspire heeft tegelijkertijd veel kracht, waardoor je beter in staat bent die mooie vis te behouden. De comfortabele splitgrip handvat is gemaakt van slijtage bestendig EVA, en houdt ook het handvat warmer in de koudere seizoenen. De vorm van de voorkant van het handvat geeft je de mogelijkheid om de hengel op elke voor jou prettige manier vast te pakken, wat de kunstaas controle bevorderd. De molensteun is uitgevoerd met een carbon moer.

De hengel is uitgevoerd met koreaanse geleide ogen. Door de ogen op de KR methode te plaatsen, wordt er meer gevoeligheid, en een beter werpbereik gecreeerd. De snelle en fijne “live” top maakt het mogelijk voor de visser om met kunstaas met absolute controle en efficientie de kleinste aanbeten te registreren. De hengel is uitewrmate geschikt voor het Micro Jig werk, maar kan ook uitstekend uti de voeten met andere technieken. De serie bestaat zowel uit blanks gemaakt van een tube, als volledig massieve blanks met een witte top. De hengel is in staat om de taken van de meest moderne visser naar volle tevredenheid te vervullen.

Inspire - 0.5-6 gr - 215 cm